СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині попрощались із загиблим захисником Валентином Аксьоновим

Дата: 01.02.2023 11:16
Кількість переглядів: 383

Фото без описуСтрашна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російських окупантів. Хлопець родом із села Кобзарці, з перших днів став до лав Територіальної оброни, щоб боронити нашу землю від підлого ворога.

Сьогодні, 1 лютого 2023 року, снігурівчани попрощались із захисником України, 28-річним солдатом Валентином Аксьоновим та провели його в останню путь. Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військові побратими, представники влади, духовенство та мешканці громади. Прощання проходило в місті Снігурівка та в його рідному селі Кобзарці. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на сільському кладовищі, де на честь воїна пролунав трикратний військовий салют.

У загиблого Героя залишилися батьки, дружина та маленький син.

Тож нехай наша пам’ять буде даниною для Валентина і тим, хто навічно пішов від нас, хто заради справедливості пожертвував собою. Зі скорботою та щемом у серці пам’ятаємо справжніх патріотів, які стали до боротьби за вільну, незалежну Україну, віддавши найдорожче, що мали, – своє життя.

Вічна пам’ять і слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано