СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ДО УВАГИ СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКІВ СНІГУРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 27.02.2023 16:25
Кількість переглядів: 807

Шановні  землевласники та землекористувачі!

Фото без описуСнігурівською міською військовою адміністрацією утворено Комісію з визначення та відшкодування збитків, завданих власникам землі та землекористувачам Снігурівської міської територіальної громади внаслідок збройної агресії російської федерації.

На підставі розпорядження начальника Снігурівської міської військової адміністрації від 15.02.2023 року № 12-р/в «Про утворення комісії з визначення та відшкодування збитків, завданих власникам землі та землекористувачам Снігурівської міської територіальної громади внаслідок збройної агресії російської федерації», повний текст якого опубліковано на офіційному сайті Снігурівської міської ради за посиланням: https://snigurivska-gromada.gov.ua/ встановлено перелік документів, що повинні подаватися постраждалими особами на розгляд Комісії.

Цей перелік документів є вибірковим для кожної окремої ситуації і визначається індивідуально під конкретний випадок, що відбувся під час збройної агресії російської федерації.

Визначитися з переліком документів та конкретизувати види збитків, а також отримати інші правові консультації (крім процесуальних) з цього питання, Вам допоможуть за номером (097) 328 58 90


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано