СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині ввели в експлуатацію новозбудований Нововасилівський мостовий перехід

Дата: 15.03.2023 19:51
Кількість переглядів: 584

Фото без описуПро це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

"Сьогодні дуже важливий та знаковий день для всієї Снігурівської громади. Минуло трохи більше, ніж 4 місяці з моменту деокупації Снігурівщини і за цей час відновлено вже 5 мостів, що ведуть до нашої громади, 3 з яких безпосередньо на території Снігурівської ОТГ", - відмітив Іван Кухта.

Історія відновлення Нововасилівського мосту дуже цікава, адже після деокупації люди не чекали, поки хтось прийде та зробить сполучення із центром громади, вони об'єдналися та самостійно відновили проїзд. Такі ініціативи потрібно підтримувати і саме тому, завдяки ініціативі Снігурівської військової адміністрації та професіоналізму хлопців з 36-го шляховідновлювального полку, було збудовано новий постійний мост.

Сьогодні, 15 березня, разом із головою ОВА Віталієм Кімом, генерал-майором Богданом Бондарем Юлією Самсон АВТ Баварія (United 24) ввели в експлуатацію новозбудований Нововасилівський мостовий перехід.

"Від імені мешканців Снігурівщини, хочу подякувати усім тим людям, без яких не вдалося б зробити цей мостовий перехід. Дякуємо вам, хлопці, за ваш професіоналізм та важку працю по відбудові нашої країни. Завдяки Вам Україна відновлюється та стає ще кращою, ніж раніше. Впевнений, що це не останній наш спільний проєкт. Ми завжди раді вас вітати у нас на Снігурівщині", - зазначив очільник Снігурівської міської військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано