СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

19 березня 2022 ...

Дата: 19.03.2023 09:28
Кількість переглядів: 509

Фото без описуВажкий рік...

Це був рік, за який нашій громаді довелося пережити дуже багато: окупацію, паніку, біль, розчарування, зневіру, надію, радість, гордість та повернення додому.

Рік тому наша Снігурівщина була окупована. Майже 8 місяців громада була в окупації. Наслідки цього тяжкого і страшного періоду ми ще довгий час будемо виправляти відбудовуючи та відновлюючи нашу громаду. Але найтяжче буде відновити той спокі і радість…… А не можливо повернути тих хто загинув захищаючи рідний край……😔

Головне, щоб кожен із нас зробив власні висновки та усі разом ми стали сильнішими. Я згадую перші дні війни, коли вся країна була об'єднана спільною метою - допомога тим, хто через війну опинився в складних обставинах. Я дуже хочу, щоб наші люди були об'єднані та не ділилися на тих, хто був в окупації та тих, хто виїхав з громади, тих, хто став на захист країни і тих, хто не пішов на фронт, тих, хто покинув країну та тих, хто залишився в Україні….

 За цей рік кожен із нас пережив чимало подій. Дуже важко змінюватися та ставати кращим. Але це шлях, який веде нас і нашу громаду до розвитку.🤝

Попереду в нас дуже важкий період, який потребуватиме від нас, снігурівчан, єдності та самовідданості. Я маю велику надію, що ми пройдемо його з гідністю!!!

Нам є чим пишатися та ми крокуємо далі.💪

 

Начальник Снігурівської міської

військової адміністрації

Іван Кухта



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано