A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська громада отримала автомобіль та обладнання для комунального підприємства

Дата: 27.03.2023 15:07
Кількість переглядів: 460

Фото без описуПід час окупації Снігурівщини, військовослужбовцями армії росії було викрадено всю техніку з комунальних підприємств нашої громади. Це дуже ускладнило роботу наших комунальників та процес відновлення водопостачання в наших населених пунктах в цілому.

Нещодавно, у місті Львів за сприяння ЛМКП «Львівводоканал» та ГО «Львівська екологічна фундація» снігурівським комунальникам було передано автомобіль, 4 генератори, 2 комп’ютери, набір різних інструментів та необхідні матеріали для використання в роботі комунального підприємства. Комунальна техніка та обладнання вже у місті та використовується на благо нашої громади.

«Я щиро дякую Львівському міському голові Андрію Садовому, депутатському корпусу Львівської міської ради, директору ЛМКП «Львівводоканал» Дмитру Ваньковичу та директору ГО «Львівська екологічна фундація» Роману Рувінскі за надання техніки та інструментів, які зараз так потрібні нашим комунальникам для проведення ремонтних робіт», - зазначив начальник Снігурівської військової адміністрації Іван Кухта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано