СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Всі адміністративні послуги в одній валізі

Дата: 16.05.2023 13:07
Кількість переглядів: 504

Фото без описуЗ травня 2023 року в Снігурівській міській територіальній громаді запрацювало пересувне віддалене робоче місце адміністратора центру надання адміністративних послуг. Тепер, для певних категорій громадян, надання адміністративних послуг можливе за допомогою сервісу «Мобільний адміністратор», шляхом виїзду адміністратора ЦНАП за місцем проживання громадян.

Обладнання «Мобільний офіс» яке дозволило запровадити сервіс «Мобільний адміністратор» було отримане в результаті співпраці Снігурівської громади з проєктом «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

«Мобільний офіс» є портативним автоматизованим робочим місцем адміністратора, який включає в себе ноутбук-трансформер, принтер, сканер, відеореєстратор, смартфон з технологією NFC та інше технічне оснащення, яке дозволяє надавати адміністративні послуги в будь-якому місці нашої громади.

Отримувати адміністративні послуги за допомогою нового сервісу можуть громадяни які зареєстровані на території Снігурівської міської територіальної громади, та належать до однієї із наступних категорій:

  1. особи які досягли 80-річного віку;
  2. особи з інвалідністю 1 групи;
  3. особи, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у тому числі які перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах Снігурівської міської територіальної громади.

Для замовлення надання адміністративних послуг із виїздом адміністратора можна звернутись:

- за телефоном +380937822376;

- на електронну пошту snigurivka.cnap@gmail.com;

- безпосередньо до Центру надання адміністративних послуг, за адресою вул. Центральна, 173.

У разі, якщо адміністративна послуга є платною, реквізити для оплати можна отримати заздалегідь при поданні заяви, або сплатити адміністративний збір безпосередньо під час надання адміністративної послуги задопомогою застосунків Ощад24 або Приват24.

Деякі адміністративні послуги згідно чинного законодавства потребують часу на їх опрацювання. В такому випадку результат надання адміністративної послуги надсилається громадянину поштою, на адресу зазначену ним в заяві.

Для отримання більш детальної інформації щодо умов виїзного надання адміністративних послуг та необхідного переліку документів, можна звернутись за вказаними вище контактами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано