СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Увага! Проведено районну комісію ТЕБ та НС!

Дата: 07.06.2023 09:46
Кількість переглядів: 180

Фото без описуСьогодні зранку разом з начальником Баштанської РВА Владиславом Дмитрівом провели районну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було прийнято декілька важливих рішень, яких наразі потрібно дотримуватися у ситуації, що склалася через підрив дамби Каховської ГЕС.

💦⚠️ Як попереджував вчора, хочу ще раз наголосити і сьогодні, що вода з мережі не є придатною для вживання без її попереднього кип'ятіння. Це ж саме стосується власників басин та колодязів у приватних домоволодіннях. Комунальники будуть здійснювати хлорування на території всіх населених пунктів громади! Тому використовуйте лише очищену питну воду для приготування їжі.

🐟⚠️ Другу добу на території громади спостерігається мор риби. Щоб не допустити розповсюдження інфекційних захворювань, на території Снігурівської та Горохівської громад повністю заборонено вилов та продаж риби на 10-денний термін. Рекомендації мешканцям поки що взагалі утриматися від придбання та вживання у їжу свіжозловленої риби. Не наражайтеся на небезпеку. Адже деякі несвідомі мешканці вже почали реалізацію мертвої риби.

📢 Старости другу добу виконують функції голів гуманітарних штабів на території своїх старостинських округів, які перебувають у зоні підтоплення. Мешканці Василівського та Павлівського округів, прохання до вас слідкувати за ситуацією та за бажанням виїжджати із зони можливого підтоплення до більш безпечних місць. Евакуюватися з Нововасилівського округу через ситуацію з підвищенням рівня води в районі мосту наразі не є можливим, тож розміщення осіб, помешкання яких зазнали підтоплення, здійснюватиметься у межах старостинського округу.

👮 Працівникам поліції дано доручення посилити патрулювання населених пунктів, які потрапили у зону підтоплення. Це робиться з міркувань безпеки та з метою збереження майна громадян, помешкання яких постраждали внаслідок підвищення рівня води.

Слідкуйте за офіційними повідомленнями влади стосовно подальших дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано