СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Ситуація з підтопленням по громаді за останню добу

Дата: 13.06.2023 08:35
Кількість переглядів: 183

Фото без описуСтаном на 07:00 13 червня рівень води в річці Інгулець знизився на 2 м 16 см. Загальна кількість підтоплених будинків - 353. Вода відійшла від 93 будинків 🏚️

🛟 Переміщено із зони підтоплення 680 осіб, 22 з яких вже повернулися до місця свого проживання. Всім потребуючим, які звернулися до штабу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, було надано допомогу з розміщенням та забезпеченням речами першої необхідності.

💡 Електропостачання відновлено в с. Івано-Кепине. Енергетики і надалі відновлюватимуть світло на територіях, де буде така можливість. Але частина обладнання і досі перебуває у воді.

📦 Продовжується доставка продуктів харчування, питної води та засобів гігієни в підтоплені населені пункти, забезпечено підвіз води по місту Снігурівка, з 08:00 до 18:00 працюють пункти доочистки та розливу питної води.

🤝 Ще раз хочу подякувати всім, хто у цілодобовому режимі допомагає нашій громаді. Попереду на нас очікує робота з прибирання того сміття, яке прибило течією до берега та до домоволодінь та фіксація завданих збитків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано