СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Ситуація з підтопленням по громаді за останню добу

Дата: 14.06.2023 10:26
Кількість переглядів: 174

Фото без описуСтаном на 08:00 14 червня рівень води в р. Інгулець знизився на 2 м 78 см. Загальна кількість будинків, які були затоплені - 369. Наразі вода відійшла від 226 будинків 🏚️ Найгірша ситуація в с. Афанасіївка, де всі шляхи до населеного пункту і досі затоплені.

🛟 Переміщено із зони підтоплення за період надзвичайної ситуації було 680 осіб, з них 42 людини повернулися до місць свого проживання. Всім постраждалим, хто звернувся до нашого штабу, надано допомогу з розміщенням та забезпеченням продуктами харчування, речами першої необхідності тощо.

💡 Окрім івано-кепинців, з електропостачанням тепер жителі сіл Павлівка, Галаганівка та Єлизаветівка. Зі зменшенням рівня води, фахівці Миколаївобленерго поступово підключатимуть населені пункти, коли отримають вільний доступ до обладнання та перевірять його справність. Наразі в села Павло-Мар'янівка та Новопавлівське човнами направилися бригади енергетиків для вивчення питання щодо можливості заживлення абонентів.

📦 Продовжується доставка гуманітарної допомоги в підтоплені населені пункти, забезпечено підвіз води по місту Снігурівка, як завжди з 08:00 до 18:00 працюють пункти доочистки та розливу питної води.

⚠️ В тих населених пунктах, де рівень води знизився, відповідні комісії розпочинають роботу з фіксації завданої шкоди внаслідок підтоплення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано