СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Оголошення для мешканців, які постраждали внаслідок підтоплення

Дата: 14.06.2023 10:30
Кількість переглядів: 204

Фото без описуСтаном на ранок 14 червня вода вже відійшла від 226 будинків, які постраждали внаслідок підтоплення у нашій громаді. Вже є випадки, коли мешканці почали повертатися до своїх осель, які частково були підтоплені.

Звертаємо вашу увагу, що вода, яка потрапила до осель, містить шкідливі речовини: перегниваючі водорості, рештки мертвої риби та інші небезпечні хімічні речовини, які вимило з підтоплених територій, про що свідчить різкий запах. Це з високою ймовірністю може спричинити шкідливий вплив на здоров’я людей, які страждають на хронічні захворювання або мають ослаблений імунітет. 

Окрім того, брудна вода ще деякий час може залишатися під фундаментом та підлогою, що у свою чергу може призвести до руйнування конструкцій.

В одному із населених пунктів нашої громади мав місце випадок, коли при спробі відкачати воду із затопленого погрібу, сталося руйнування стін. Тож прохання – будь ласка, поки не кваптесь з відкачуванням води з погрібів або підвальних приміщень, дайте воді відійти, інакше таким чином ви можете тільки нашкодити.

Рекомендуємо мешканцям постраждалих будинків, від яких вже відійшла вода, у денний час забезпечити доступ свіжого повітря до осель для швидшого провітрювання.

Ми розуміємо скрутність даної ситуації, але звертаємось до мешканців з проханням утриматись на деякий час від проживання у пошкоджених водою будинках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано