СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про важливі та актуальні ініціативи

Дата: 15.06.2023 11:29
Кількість переглядів: 257

Фото без описуЯк відомо, через підтоплення громади більша частина м. Снігурівка залишилася без централізованого водопостачання. Найбільше це питання турбує жителів багатоповерхівок ( а їх у нас близько 130!), адже для того, щоб випрати білизну, скористатися вбиральнею або для інших побутових потреб люди мають без ліфту підняти воду на необхідний їм поверх.

З ініціативою по створенню мобільної безкоштовної пральні для жителів, переселенців та гостей м. Снігурівка ми звернулися до міжнародних благодійних організацій. На дану ініціативу відгукнулися наші партнери БФ ССС "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" разом із "Choose Love ", які закупили 10 пральних машинок та ємність для води. ТОВ "КІВ- ТРАНС" надало нам у користування контейнер, а комунальні служби разом із співробітниками УКРІ та хлопцями із ДФТГ провели монтаж, установку та підключення усього необхідного обладнання.

Всього за декілька днів нам вдалося зробити "під ключ" нову важливу соціальну локацію, і вже сьогодні, 15 червня, з 13:00 мобільна пральня розпочинає свою роботу. Випрати речі можуть усі охочі. Знаходиться пральня в м. Снігурівка, навпроти входу до Центрального стадіону (поблизу ДНЗ 7) та працюватиме без вихідних з 08:00 до 20:00.

☝️Також завдяки підтримці наших партнерів БФ "Ранок Відродження" на мікрорайоні "Сім вітрів" було встановлено перших 10 біотуалетів. Робота в цьому напрямку триває. Волонтери даного благодійного фонду опікуються Снігурівською громадою та швидко реагують на наші потреби.

☝️Відсутність води не повинна знижувати якість та комфорт життя снігурівчан. Впевнений, що містяни та гості нашого міста оцінять такі ініціативи та з турботою ставитимуться до майна, яке покликане допомогти снігурівчанам менш болісно пережити відсутність централізованого водопостачання.🤝💦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано