СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Життя після деокупації: Як Програма USAID DOBRE допомагає відновлюватися Снігурівській громаді

Дата: 16.06.2023 16:22
Кількість переглядів: 278

Фото без описуНезважаючи на повномасштабне вторгнення, окупацію та облогу, наша громада не тільки вистояла, але й відновлюється та планує свій розвиток за сприяння міжнародних партнерів.

Снігурівська громада з січня поточного року тісно співпрацює із Програмою USAID DOBRE.  В рамках даної Програми було підписано Меморандум про співпрацю між Снігурівською громадою та Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Документ сприятиме  розвитку громади, відновленню територій, подоланню викликів, які зараз стоять перед місцевим самоврядуванням. Це дуже вагома допомога, оскільки під час окупації російськими військами було викрадено всю техніку з комунальних підприємств та комп’ютери з установ і організацій міста.

З січня цього року на Снігурівщині вже встигли реалізувати кілька проєктів. В рамках проєкту «Відновлення / покращення системи обслуговування об’єктів критичної інфраструктури та реагування на надзвичайні ситуації» комунальні підприємства міста КП «Снігурівський комунальник» та КП «Снігурівський благоустрій» отримали нові шини для комунального спецтранспорту та електроінструмент, які наразі використовуються нашими комунальниками в роботах з ліквідації наслідків окупації. Також комунальникам було передано 20-ти літрові каністри для оперативного підвозу палива працівникам ДСНС.

В рамках проєкту «Відновлення управління громадою» Снігурівську міську раду та Снігурівську міську військову адміністрацію було забезпечено оргтехнікою, яка вкрай необхідна спеціалістам для надання якісних послуг нашим мешканцям.

Снігурівська територіальна громада дуже вдячна за співпрацю в цей нелегкий час. Ми цінуємо допомогу, яку сьогодні надають США, і вдячні за те, що спільно наближаємо перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано