СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівщина бере участь у проєкті «Людський вимір»

Дата: 26.07.2023 19:30
Кількість переглядів: 305

Фото без описуСнігурівська міська територіальна громада стала учасницею проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», що реалізується завдяки підтримці Міжнародної організації з міграції (IOM Ukraine) у партнерстві із Західноукраїнським ресурсним центром та Посольством Канади.

Днями у Миколаєві відбулася перша діалогова сесія за участі посадових осіб місцевого самоврядування, працівників освіти, культури, медицини, молоді, представників бізнесу та активістів зі Снігурівщини. В ході проведеного заходу, учасники були розподілені на групи, в яких обговорювали теми для можливих проектних пропозицій щодо оцінки проблем громади і пошуку шляхів для їх вирішення. Також під час заходу присутні закріпили отримані знання щодо проведення збору, обробки та аналізу даних.

💻За результатами першої діалогової сесії наша громада отримала необхідне технічне обладнання для збору та аналізу даних: ноутбук, 8 планшетів, сім-карти для них та ліцензійне програмне забезпечення від Міжнародної організації міграції (IOM Ukraine) в партнерстві із Західноукраїнським ресурсним центром, що фінансуються Посольством Канади.

☝️Найголовніше те, що наша громада отримала можливість позмагатися за грант та написати свій власний проект.

✍️Тепер на черзі наступний етап – участь у другій діалоговій сесії та проведення соціологічних досліджень з метою напрацювання проектної заявки.

🤝Дякуємо Міжнародній організації з міграції, Посольству Канади та Західноукраїнському ресурсному центру за організацію тренінгів і надане технічне обладнання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано