СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Іван Кухта: "Чисто там, де не смітять, де прибирають та де є чим прибирати"

Дата: 05.09.2023 19:28
Кількість переглядів: 83

Фото без описуСьогодні, 5 вересня, завдяки співпраці обласної ОВА в особі Віталія Кіма та місцевої влади з Королівством Данії UNOPS, Снігурівська громада отримала 2 нові сучасні сміттєзбиральники.

Робота з міжнародними донорами - це постійна комунікація, підготовка необхідних документів та багато іншої, на перший погляд непомітної, але дуже копіткої та важливої праці.

"Дякую усім, хто зробив свій внесок у цю важливу для нашої громади справу. Але це лише перший крок на шляху до переходу на сучасний метод збору сміття та побутових відходів. Для повноцінної роботи нова техніка потребує нових сучасних обладнаних контейнерів для збору сміття. Тепер працюємо з донорами щодо облаштування нашого міста такими контейнерами. Радію тому, що з кожним днем зустрічаю в нашому місті та громаді все більше ініціативних людей, які не стоять осторонь проблем свого рідного краю, а разом із нами працюють над відбудовою Снігурівщини.🤝🇺🇦", - прокоментував начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано