СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська міська рада продовжує брати участь у проєкті «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку».

Дата: 23.09.2023 19:16
Кількість переглядів: 145

Фото без описуНа початку цього тижня у місті Кропивницький проходив тренінг з покращення навичок написання грантів та бюджетування.

У навчанні від Снігурівської міської ради брали участь заступник міського голови Римма Колісниченко, керуючий справами виконавчого комітету міськради Віталій Коваль та начальник відділу організаційної та кадрової роботи В’ячеслав Плуговий.

Впродовж двох днів учасники тренінгу вчилися новому у сферах фандрейзингу, бюджетування та проєктної діяльності загалом.

В ході тренінгу часники також розглянули особливості опису проблеми проєкту, його ризики сталість та бюджет проєкту. Також виконали вправи «Матриця впливу» та «Дерево проблем».

Тренінг пройшов у дружній атмосфері, жодна з команд не відчула конкуренції, а лише тверде партнерство та співпрацю на шляху до досягнення поставленої мети.

Нагадаємо, що проєкт втілюється «Міжнародною організацією з міграції» IOM Ukraine в партнерстві із Західноукраїнський ресурсний центр та фінансується Посольством Канади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано