СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівщина представила План реагування громади в рамках реалізації проєкту «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

Дата: 23.09.2023 19:23
Кількість переглядів: 176

Фото без описуВчора, 22 вересня, у Миколаєві відбулася сесія з обміну досвідом та презентація Планів реагування громад, організованою Фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» в рамках реалізації проєкту «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку», за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Посольства Канади. Захід проходив за участі представників Міжнародної організації з міграції та Миколаївської обласної військової адміністрації.

В сесії також брали участь заступник міського голови Римма Колісниченко, керуючий справами виконавчого комітету міськради Віталій Коваль та начальник відділу організаційної та кадрової роботи В’ячеслав Плуговий.

В ході сесії представники Снігурівської міської ради презентували проєкт «Забезпечення  технікою: Ківш-змішувач А.ТОМ (для бетону) та відбійний молоток Makita HM1802 (або аналог) та зміцнення матеріально – технічної бази комунального підприємства «Снігурівський благоустрій»».

Загалом, у сесії брали участь 8 громад Миколаївської області, які були визнані МОМ переможцями проєкту «Людський вимір» після успішного проходження тренінгів, етапу діалогових сесій, проведення дослідження зі збору та аналізу даних у громадах.

Дякуємо координаторам і тренерам Західноукраїнського ресурсного центру та МОМ, а також учасникам за активну роботу! Кожна людина є важливою у процесі розвитку нашої громади! Наше майбутнє у наших руках!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано