СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Чужих дітей не буває!

Дата: 26.09.2023 17:28
Кількість переглядів: 104

Фото без описуВсі ми знаємо, що чужих дітей не буває! Люди, які беруть на себе відповідальність за майбутню долю беззахисної малечі викликають лише захоплення. А дивлячись на наше сьогодення, то це взагалі – герої!

Сьогодні взяти до родини дитину це виклик, оскільки не знаєш, що буде завтра. Та все ж, незважаючи ні на що, вихователі наших Снігурівських дитячих будинків сімейного типу сім’ї Діденків Віталія Леонідовича та Людмили Олександрівни, а також Гнатишиних Юрія Миколайовича та Алли Станіславівни твердо вирішили подарувати своє тепло та любов маленьким хлопчикам та дівчаткам.

Від так, 8 дітей знайшли прихисток у великих та дружніх родинах, про які вони так довго мріяли. Родина Діденків поповнилася трьома хлопчиками, які в обіймах батьків-вихователів знайшли осередок любові та тепла. А обличчя ще трьох хлопчиків та двох маленьких принцес сяяли від щирої посмішки, коли вони вперше переступили поріг будинку родини Гнатишиних.

Тож, якщо ви готові поділитися своєю любов’ю та сімейним затишком, маєте бажання прийняти у свою родину дитину, ласкаво просимо до Служби у справах дітей Снігурівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано