СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Підвищення цін на товари в умовах війни – не припустимі!

Дата: 02.10.2023 13:52
Кількість переглядів: 83

Фото без описуБаштанська районна військова адміністрація наголошує  підприємцям Баштанського району, а також орендодавцям щодо недопущення необґрунтованого підняття цін на товари у воєнний час!

Вже  понад рік триває війна. Вся Україна згуртувалася для протидії російській військовій агресії, але, на жаль, є й ті, хто хоче збагатитися на чужій біді. Це стосується всіх тих, хто в умовах, коли люди покинули свої помешкання часом без коштів на існування або втратили роботу через війну, необґрунтовано підвищують і завищують ціни.

У Баштанському районі за останній час помітне  стрімке зростання цін серед основних груп промислових та продуктових товарів. Поряд з основними об’єктивними причинами, також відмічені і суб’єктивні – ажіотаж серед населення та встановлення необґрунтованого рівня цін самими торгівцями з метою отримання більших прибутків.

"Дві третини росту ціни - на совісті торговців, які в такий важкий для всіх час користуються ситуацією і намагаються на цьому нажитись.

Звертаюся до всіх підприємців не спекулювати ситуацією і не створювати штучний ажіотаж, не потрібно користатися воєнним часом і підвищувати ціни на  «ходові» товари». Всім бажаю витримки, згуртованості, мирного неба над головою! Віримо у Збройні сили України! Все буде Україна!" - зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано