СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До уваги постраждалого населення внаслідок підриву російською федерацією греблі Каховської гідроелектростанції

Дата: 02.10.2023 16:50
Кількість переглядів: 98

Фото без описуПовідомляємо вам, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 року №807 «Про затвердження Порядку надання одноразової грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції за втрачений врожай» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України  від 12.09.2023 року  № 980 «Про внесення змін до Порядку надання одноразової грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції за втрачений врожай» продовжено термін приймання заяв щодо отримання даної грошової допомоги до 31.10.2023 року.

Отримувачами допомоги є населення — фізичні особи, які мають у власності земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства та/або для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, та/або земельну ділянку для індивідуального садівництва (далі — земельна ділянка), що постраждали внаслідок підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції (далі — отримувач).

Постраждалим особам необхідно звернутися до старости старостинського округу, в якому Ви проживаєте або до Снігурівської міської ради, за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 118 для написання відповідної заяви. З собою мати копію банківських реквізитів, паспорту, ідентифікаційного коду та документів право власності на земельну ділянку.

Право власності на земельну ділянку підтверджується:

  • витягом з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
  • державним актом на право приватної власності на землю або державним актом на право власності на земельну ділянку (у разі відсутності відомостей про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження у Державному реєстрі прав на нерухоме майно).

Бюджетні кошти спрямовуються на виплату допомоги населенню за втрачений врожай овочів на земельній ділянці.

Розмір допомоги становить 3318 гривень за втрачений врожай овочів на 0,01 гектара земельної ділянки.

При цьому допомога надається на площу не більше 0,2 гектара у Миколаївській області.

 

               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано