СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Україна вже поставила чимало рекордів на шляху до ЄС

Дата: 18.08.2023 15:50
Кількість переглядів: 68

Фото без описуПро це заявив голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас під час спеціального звернення партнерів з розвитку в межах Hard Talk - дискусії “Як виглядає шлях України до ЄС?”.

💬"Україна вже поставила чимало європейських рекордів щодо успішного впровадження змін за короткий час. Ці реформи важливі не лише для безпосереднього вступу країни до ЄС. Вони сприяють верховенству права, корпоративному врядуванню, створення конкурентного бізнес-середовища в Україні тощо. Крім того, ці реформи важливі не тільки для самої України, а й для всіх партнерів: для країн-членів ЄС, країн Великої Сімки та багатьох інших”, – підкреслив Посол ЄС.

☝️В свою чергу Тимчасовий повірений у справах США в Україні Роберт Нідем у своєму зверненні відзначив мужність українців у боротьбі з російською агресією.

💬"Ми співпрацюємо з партнерами для відновлення економіки та відбудови України, адже хочемо бачити країну, де кожен українець зможе реалізувати весь свій потенціал. Вони вибороли це право. Хочу відзначити роботу українського Уряду, який, не зважаючи на повномасштабне військове вторгнення та постійну боротьбу, показав чимало досягнень на цьому шляху", – наголосив американський дипломат.

Дивіться трансляцію дискусії за посиланням👉: https://fb.watch/mtGAOwAdv8/

Захід відбувається за підтримки Програми USAID Ukraine - USAID Україна “Конкурентоспроможна економіка України”.

European Union in Ukraine U.S. Embassy Kyiv Ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано