СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівщина отримала новенькі шкільні автобуси з Польщі🇵🇱🇺🇦.

Дата: 04.10.2023 18:44
Кількість переглядів: 99

Фото без описуПро це повідомив начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта на своїй сторінці у Facebook.

"Нещодавно на засіданні Конгресу місцевих та регіональних рад озвучив проблематику щодо забезпечення деокупованих громад шкільними автобусами. Нагадаю, що після звільнення Снігурівщини із 12 одиниць транспорту для перевезення дітей придатні лише 4. Всі інші викрадені або пошкоджені", - зазначив Іван Кухта.

🚌 І вже сьогодні, 4 жовтня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім передав чотири шкільні автобуси Mersedes Sprinter від Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща (Fundacja Solidarności Międzynarodowej Rzeczypospolitej Polskiej) для потреб навчальних закладів нашої громади.

☝️Кожен автобус обладнаний спеціальним підйомником для полегшення посадки та висадки дітей з обмеженими фізичними можливостями.

"Хочу подякувати представникам Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща та керівництву області за надані автобуси для наших учнів. Вірю, що скоро прийде той час, коли наші діти зможуть безпечно сісти за парти. І завдяки даним автобусам, учні матимуть змогу добиратися до навчальних закладів швидко та з комфортом", - відмітив Іван Кухта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано