СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівщина попрощалася з двома загиблими захисниками

Дата: 27.10.2023 16:25
Кількість переглядів: 123

Фото без описуСьогодні, 27 жовтня, у Снігурівській громаді провели в останню путь загиблих Героїв – Марчука Руслана Григоровича та Філоненка Сергія Віталійовича.

Руслану Марчуку нещодавно виповнилось 50 років. У мирному житті Руслан Григорович працював слюсарем на нафтоперекачувальній станції та в Снігурівській опорній школі. Після мобілізації до лав Збройних Сил України, проходив службу в інженерно-саперному відділенні водієм. Руслан Григорович був вірним присязі та завжди був прикладом для побратимів. Поховали Героя на Снігурівському міському кладовищі. У захисника залишилось троє дітей та двоє онуків.

Сергію Філоненку було 29 років. Сергій народився в Кобзарцях, де виростав і навчався в місцевій школі. Був товариським, веселим, доброзичливим. Після закінчення дев’ятого класу, вступив до Снігурівського ліцею, отримав професію будівельника. Закінчивши ліцей працював на різних будівельних майданчиках нашої країни. За час проходження військової служби зарекомендував себе виключно з позитивної сторони. Свої службові обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег по службі. Сергія поховали на сільському кладовищі біля села Кобзарці. У Героя залишилось двоє дітей.

Не забуваймо, якою ціною здобувається перемога України!

Честь і слава полеглим воїнам-захисникам України! Співчуття рідним і близьким.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано