СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Віцепрем’єрка Ольга Стефанішина зустрілась з новопризначеним міністром закордонних справ Сполученого Королівства Девідом Кемероном

Дата: 17.11.2023 11:39
Кількість переглядів: 49

Фото без описуПро це повідомляє Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

➡️Під час зустрічі йшлося зокрема про системні трансформації, які продовжуються у країні попри повномасштабну російську агресією. Віцепрем'єрка акцентувала на відданості українського народу курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію, що передбачає масштабні реформи та посилення держави.

🤝Співрозмовники обговорили виклики для збереження України високо на глобальному порядку денному; погодилися щодо необхідності мобілізації зусиль міжнародної спільноти навколо стратегічного бачення майбутнього України як невід'ємної частини трансатлантичного простору.

👆У цьому контексті, Ольга Стефанішина та Девід Кемерон обговорили поступ України до членства в НАТО та розширення співпраці між Альянсом та Україною після Саміту у Вільнюсі. Віцепрем'єрка подякувала Сполученому Королівству за підтримку євроатлантичного курсу України, що посилить Альянс та забезпечить стійкий мир у Європі.

❕Україна стала першою державою, яку відвідав Девід Кемерон на новій посаді.

Embassy of Ukraine to the UK

British Embassy Kyiv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано