СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині розпочато ІІ етап електронного голосування щодо перейменування вулиць та провулків

Дата: 11.12.2023 18:39
Кількість переглядів: 140

Фото без описуВраховуючи пропозиції мешканців під час першого етапу громадських обговорень було сформовано остаточний перелік варіантів нових назв вулиць, які підлягають перейменуванню.

Запрошуємо мешканців Снігурівської громади взяти участь у голосуванні за присвоєння нових назв вулиць. Можна проголосувати лише за один варіант назви для кожного з топонімів. Голос вважається остаточним, і змінити його пізніше не можна. Нову назву тієї чи іншої вулиці буде присвоєно враховуючи найбільшу кількість голосів. Тому, для уникнення невдоволень, просимо мешканців відповідних вулиць активніше брати участь у процесі голосування.

Голосування в рамках ІІ етапу триватиме 15 календарних днів – з 11 грудня по 25 грудня 2023 року.

Форма для голосування розміщена на сайті Снігурівської міської ради у розділі: «Перейменування назв топонімів» разом із переліком вулиць, які підлягають перейменуванню за наступним посиланням:

https://cutt.ly/RwATdusN

Пропозиції також приймаються на електронну адресу: rada-sng@ukr.net (із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає).

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються організатором громадського обговорення.

Повторно нагадуємо мешканцям, що зміна назви вулиці не зобов’язує змінювати реєстрацію адреси проживання, переоформлювати документи на право власності, переоформлювати призначені субсидії та не загрожує для громадян жодними фінансовими витратами.

Зміна назви вулиці не є зміною місця проживання. Тому всі необхідні зміни в документи можуть бути внесені тоді, коли це буде зручно їх власникові. Наприклад, коли людина захоче змінити місце проживання – переїхати на іншу вулицю або в інше село чи місто.

Документи на право власності на квартири, будинки, земельні ділянки, будь-яке інше майно, у яких вказані старі назви, залишаються дійсними. Зміни до них треба буде вносити, тільки якщо власник захоче продати, подарувати або передати у спадок свою квартиру, будинок чи інше майно. У такому випадку в документах, які будуть оформлюватися на нового власника, вже буде вказана нова назва.

Окрім того, окремо звертаємо увагу мешканців на те, що на організацію процесу перейменування вулиць та провулків в рамках виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», міською радою НЕ БУЛО ВИТРАЧЕНО І НЕ БУДЕ ВИТРАЧЕНО ЖОДНОЇ ГРИВНІ з бюджету громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано