A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Команда БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” продовжує допомагати сім’ям, які постраждали від підриву Каховської дамби.

Дата: 18.12.2023 15:09
Кількість переглядів: 64

Фото без описуТак, минулого тижня було роздано 200 розкладачок у Снігурівській та Горохівській громадах Миколаївської області.

Серед тих, хто отримав допомогу, була й Любов Перерва із села Нововасилівка. Вони з чоловіком пережили спершу окупацію, а згодом і затоплення. Їхній будинок був у воді на 1 м 80 см. Щоб дістатися свого двору в перші дні після підриву дамби, вони припливли човном і побачили лише дах.

– Після того, як вода відійшла, ми почали сушити стіни й відремонтували одну кімнату, щоб жити у своєму домі. Затопило більшість речей, у тому числі й меблі. Щоб можна було користуватися зіпсованим диваном, ми його висушили та збили докупи. Тому розкладні ліжка нам з чоловіком були дуже потрібні. Хоч зараз і важко, але ми сподіваємося на краще та наступного літа плануємо відновити весь будинок, – розповідає Любов Перерва.

Ця допомога надана завдяки проєкту “Швидка невідкладна допомога постраждалому населенню Херсонської та Миколаївської областей на півдні України, ліквідація наслідків підтоплення”, що реалізує БФ “ССС” за підтримки міжнародної гуманітарної організації CARE. Надалі у межах проєкту заплановано розповсюдження сімейних гігієнічних і непродовольчих наборів серед постраждалих родин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано