СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Завдяки Республіці Литва в одній із шкіл міста Снігурівка триває заміна вікон

Дата: 25.12.2023 12:32
Кількість переглядів: 73

Фото без описуЛитва продовжує надавати допомогу постраждалим від війни громадам України. Не стало винятком і наше місто Снігурівка, у якому практично всі навчальні заклади постраждали від обстрілів росіян. Снігурівський ліцей №3 чи не єдиний освітній заклад в місті, який обладнаний укриттям та який можна швидко відновити, замінивши пошкоджені вікна.

Для втілення даного проєкту наші литовські друзі об'єднали зусилля держави та бізнесу. Вікна для школи за власні кошти виготовила та подарувала приватна компанія Ltintus. Доставку і роботи із встановлення було реалізовано завдяки уряду Литви, які відновили вже не один навчальний заклад в Україні за фінансової підтримки Фонду сприяння розвитку та гуманітарної допомоги Литви.

Попри блокаду на кордоні та зруйновані загарбниками дороги, у грудні було виготовлено та доставлено до школи 110 вікон. Роботи із заміни вікон вже на стадії завершення.

"Я дякую нашим литовським партнерам за допомогу нашій громаді! Ця підтримка — свідчення небайдужого ставлення до вирішення проблем освіти в нашій державі та розуміння важливості повернення наших дітей до навчання. Бо школа – це не просто будівля, а надія на повернення до нормального життя. Разом до перемоги!", - зазначив начальник Снігурівської міської військової адміністраці Іван Кухта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано