СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До відома зацікавлених осіб щодо можливості підвищення кваліфікації фахівців у сфері фізичної культури і спорту, які будуть залучені до фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни.

Дата: 22.12.2023 09:48
Кількість переглядів: 179

Повномасштабне вторгнення росії в Україну за майже два роки суттєво вплинуло на кількість українців з інвалідністю внаслідок бойових дій та обстрілів цивільного населення.

Одним з основних завдань держави в умовах сьогодення є створення всіх необхідних умов для відновлення та підтримки здоров’я осіб з інвалідністю, зокрема ветеранів війни. Світові та вітчизняні практики доводять, що дієвим інструментом сприянню фізичній та психологічній реабілітації, соціальній адаптації, компенсації сенсорних, моторних порушень, покращення комунікативних можливостей тощо, тобто соціалізації особистості, – є використання засобів фізичної культури і спорту.

Значний резерв у цьому вбачається у фізкультурно-спортивній реабілітації як системі заходів, що розроблені із застосуванням фізичних вправ для відновлення здоров’я особи та спрямованих на відновлення і компенсацію за допомогою занять фізичною культурою і спортом функціональних можливостей її організму для поліпшення фізичного і психологічного стану, що визначається у статті 1 Закону України «Про фізичну культуру і спорт».

Посилання на форму: https://forms.gle/AVCMcmSzfejRxoZg7


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано