СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Набори гігієни для Миколаївщини та Херсонщини

Дата: 27.12.2023 15:48
Кількість переглядів: 98

Фото без описуКоманда Благодійного фонду “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” роздала набори гігієни сім'ям, які постраждали від підриву Каховської дамби у Снігурівській і Горохівській громадах Миколаївської області, а також у Херсоні. 

Набори були видані завдяки проєкту “Швидка невідкладна допомога постраждалому населенню Херсонської та Миколаївської областей на півдні України, ліквідація наслідків підтоплення”. Це не перша допомога в межах цього проєкту, адже раніше ми вже роздали розкладні ліжка, також вже готуємо непродовольчі набори.

– Під час видачі люди були вражені величиною самого набору. Для того, щоб доставити його додому, об'єднувалися із сусідами, в яких є транспорт. Особливо раділи значній кількості прального порошку, – розповідає координаторка проєкту Анна Василенко. – Також відзначають те, що більшість організацій у Снігурівській громаді, на жаль, призупинила допомогу тим, хто був підтоплений внаслідок підриву дамби. Тому нашій допомозі там дуже вдячні. 

Проєкт “Швидка невідкладна допомога постраждалому населенню Херсонської та Миколаївської областей на півдні України, ліквідація наслідків підтоплення” реалізує БФ “ССС” за підтримки міжнародної гуманітарної організації CARE.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано