СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«Енергія Сонця для діточок»: наша громада отримає сучасну геліосистему (система нагріву води) для ЗДО

Дата: 29.12.2023 13:44
Кількість переглядів: 98

Фото без опису☀️⚡ Снігурівська ТГ та ще 17 громад стали переможцями проєкту «Енергія Сонця для діточок», який реалізує Держенергоефективності спільно із проєктом «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується GIZ Ukraine (Energy Efficiency and Climate Projects) за дорученням уряду Німеччини та співфінансування уряду Швейцарії, а також разом із НАК «Укрсвітлолізинг».

У рамках проєкту наша громада отримає геліосистему для встановлення на дитячому садочку. Вона забезпечить безперебійне гаряче водопостачання впродовж року у закладі. Як результат - комфорт для дітей та економія коштів бюджету. Серед важливих вимог – наявність укриття та впровадженої системи енергоменеджменту в громаді.

Одним із переможців відбору для участі у проекті серед 120 громад України став заклад дошкільної освіти №7 (ясла-садок) Снігурівської міської ради.

Дякую Голові Держенергоефективності Ганна Замазєєвій за можливість спробувати свої сили в реалізації даної ініціативи, а також за сприяння енергетичній стійкості українських громад.

✨ Вітаю колектив нашого дитсадку з перемогою! Це лише перший крок. Попереду - робота з практичного впровадження проєкту з використанням геліосистеми. Маємо надію отримати результат вже в І половині 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано