A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Допомога постраждалим на Херсонщині та Миколаївщині:  високий рівень потреб і небезпеки

Дата: 12.01.2024 08:12
Кількість переглядів: 76

Фото без описуІз часу деокупації Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» постійно допомагає постраждалим в Херсонській та Миколаївській областях. Обстріли там не зупиняються, а подекуди й збільшуються, але наші колеги продовжують працювати навіть у складних і небезпечних умовах. Дуже часто ті, кому ми допомагаємо, відзначають, що для них важливим є не тільки безпосередня допомога, а й те, що ми приїхали до них, не залишаємо самих.

Для того, щоб убезпечити колег та жителів, ми залучаємо до роботи менеджера з  безпеки, який відслідковує ситуацію в регіонах. У разі загрози обстрілів ми переносимо роздачу та попереджаємо про це отримувачів. Окрім того, наші працівники забезпечені засобами індивідуального захисту – бронежилетами, шоломами й аптечками.   

Під постійним ризиком перебуває і гуманітарна допомога, яку ми зберігаємо на території цих областей. Так, 5 грудня вщент згоріли набори для херсонців внаслідок прицільного удару росіян по гуманітарному складу, де знаходилась наша допомога. А 4 січня був приліт за 100 метрів до одного зі складу на Миколаївщині. Набори непродовольчих товарів, які там зберігалися, на щастя, не постраждали, і були роздані у Снігурівській громаді.

Ця допомога була надана завдяки проєкту “Швидка невідкладна допомога постраждалому населенню Херсонської та Миколаївської областей на півдні України, ліквідація наслідків підтоплення”, який  реалізує БФ “ССС” за підтримки міжнародної гуманітарної організації CARE. У межах цього проєкту вже було роздано розкладні ліжка та набори гігієни. На зараз йде підготовка до створення соціальної пральні із 10 пральними і 10 сушарними машинами у м. Херсон.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано