СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні чоловіки! Командування ТрО Херсон пропонують вам долучитися до наших лав.

Дата: 22.01.2024 09:36
Кількість переглядів: 84

Фото без описуНаш батальйон територіальної оборони дислокується у м. Херсон, тобто служити будете практично вдома. Окрім щомісячного грошового забезпечення у сумі від 20.000 гривень і більше, залежно від звання і посади, ви щомісяця гарантовано отримуватимете додаткову грошову винагороду (премію) у 30.000 гривень. Крім того, вам буде наданий статус учасника бойових дій, який забезпечує значні пільги: безкоштовний проїзд на муніципальному та приміському видах транспорту, половина вартості проїзду на далекі відстані, половина вартості житлово-комунальних платежів тощо. Протягом року надаються дві відпустки терміном 15 днів кожна, із збереженням грошового забезпечення. Повне обмундирування, хороше триразове харчування - гарантовані.

У нашому батальйоні панують дружні стосунки між побратимами, кожен завжди прийде на допомогу товаришу, навчить і підкаже.

Не чекайте, поки вас можуть мобілізувати і послати під Куп'янськ чи в Авдіївку, йдіть служити по місцю проживання - з користю для Батьківщини і своїх родин!

Усіх бажаючих вступити до лав територіальної оборони просимо звернутися до представників рекрутингової групи батальйону Херсонського ТрО за контактними телефонами:

☎️(095) 750-62-60 (Оксана Михайлівна)
☎️(099) 544-16-72 (Михайло Юрійович).

Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано