СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Друзі, з Днем Соборності України 🇺🇦

Дата: 22.01.2024 08:23
Кількість переглядів: 63

Фото без описуСвято Дня Соборності щороку нагадує нам, що у нас єдина держава, і ми - єдиний народ! Воно символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.💙💛

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, виправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

Сьогодні День Соборності має особливе значення для нашої країни. Це нагадування кожному українцю про те, що сила нашої держави – у нашій єдності та соборності українських земель. Українці довели ворогу і всьому світові, що в єдності ми непереможні.

Бажаю усім нам довгоочікуваної Перемоги, злагоди, міцного здоров’я, благополуччя й віри у гідне майбутнє нашої країни. І нехай над нашими землями завжди світить сонце та панує чисте, мирне небо!

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

 

Начальник міської військової адміністрації

Іван Кухта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано