A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

✍🏻Триває прийом заявок на національний конкурс«Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України»

Дата: 29.01.2024 17:52
Кількість переглядів: 41

Фото без описуАсоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголосили 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем 📆у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.

Цього року заявки на конкурс приймаються у 21 колективну, 3 індивідуальні та 3 спеціальні номінації. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заявку та разом з додатковими матеріалами надіслати її на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна» ❗️до 30 квітня 2024 року.

Кожна подана на конкурс заява буде оцінена незалежною Національною експертною радою конкурсу. У кожній із 27-ми номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2024 року у Києві. Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

📍 Умови участі у конкурсі, перелік номінацій, конкурсна заявка за лінком на сайті Національний конкурс «Благодійна Україна»: https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html

📩Заявки надсилайте на оновлену поштову скриньку: konkurs@blagoukraine.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано