A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Іван Кухта: "Друзі! Важлива інформація щодо перейменування вулиць"

Дата: 30.01.2024 16:38
Кількість переглядів: 275

Фото без опису✍️Днями, відповідно до результатів голосування в рамках виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» мною було підписано розпорядження начальника Снігурівської міської військової адміністрації, яким затверджено перелік перейменованих вулиць і провулків на території населених пунктів нашої громади.

З переліком перейменованих вулиць можна ознайомитись на сайті міської ради за посиланням: http://surl.li/pytfc .

Хочу зазначити, що 10 вулиць отримали назви на честь загиблих захисників. Проте, ще по кільком вулицям мешканці віддали перевагу іншим назвам.

Ми не можемо залишити поза увагою подані пропозиції від рідних наших загиблих земляків, тому ми оголошуємо наступний етап громадських обговорень, у якому ми хочемо отримати від мешканців пропозиції щодо назв вулиць на території населених пунктів нашої громади, які мають бути перейменовані на честь загиблих Героїв. Дане питання також окремо будемо обговорювати з рідними наших загиблих.

Я вважаю, що вшанування памʼяті загиблих військовослужбовців є нашим обовʼязком. Більш того, за моєю ініціативою вже після перемоги ми обовʼязково облаштуємо у місті Снігурівка Алею Слави на честь наших земляків, які загинули захищаючи Україну від окупантів.

Водночас нагадуємо мешканцям, що зміна назви вулиці не зобов’язує змінювати реєстрацію адреси проживання, переоформлювати документи на право власності, переоформлювати призначені субсидії та не загрожує для громадян жодними фінансовими витратами.

Окрім того, на організацію процесу перейменування вулиць та провулків міською радою НЕ БУЛО ВИТРАЧЕНО І НЕ БУДЕ ВИТРАЧЕНО ЖОДНОЇ ГРИВНІ з бюджету громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано