A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Невпинно продовжуємо роботи з відновлення транспортної інфраструктури нашої громади, що постраждала в ході бойових дій.

Дата: 23.02.2024 14:40
Кількість переглядів: 61

Фото без опису☝️Днями, було введено в експлуатацію ще дві мостові переправи.

🌉Біля міста Снігурівка було відновлено мостовий перехід через Інгулецький магістральний канал. Це один з мостів, які російська окупаційна армія підірвала у листопаді 2022 року, під час свого відступу. Нову переправу було зведено поряд зі старим аварійним мостом, який підремонтували до завершення будівництва нового. Тепер снігурівчани матимуть надійну та безпечну переправу через магістральний канал.

🌉Біля с.Галаганівка відновлено міст, який був зведений бійцями 36-ї шляхо-відновлювальної бригади менш ніж за один місяць. Для будівництва були використані відновлені понтони з колишніх переправ нашої громади, які були підірвані росіянами у 2022 році.

"Висловлюю слова вдячності голові Адміністрації ДССТ, генерал-майору Богдану Бондарю, партнерам з UNITED24, начальнику Миколаївської обласної військової адміністрації Віталію Кіму, командуванню та бійцям 36-ї шляхо-відновлювальної бригади за неоціненний вклад у відновлення транспортної інфраструктури Снігурівської громади! Разом до перемоги!💪🇺🇦", - прокоментував начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано