СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Подяка 36-й Конотопській шляхо-відновлювальній бригаді

Дата: 23.02.2024 15:40
Кількість переглядів: 135

Фото без описуДнями завершився термін перебування 36-ї Конотопської шляхо-відновлювальної бригади на Снігурівщині, які працювали в нашій громаді з самого початку її деокупації.

🌉За рік та три місяці було зроблено колосальні обсяги роботи з відновлення об’єктів транспортної інфраструктури Снігурівщини, які підло знищили рашисти під час відходу на лівий берег. Результатом цієї плідної праці є 11 відновлених мостових переправ: 6 на території нашої громади, 3 переправи в межах колишнього Снігурівського району та ще 2 в сусідніх громадах.

🤝Я дякую голові Державної спеціальної служби транспорту, генерал-майору Богдану Бондарю, командиру 36-ї Конотопської шляхо-відновлювальної бригади Олександру Позовному, головному інженеру бригади Сергію Мануйленко, комбату Анатолію Пахолюку і його бійцям за неоціненну допомогу та плідну роботу. Наша з вами співпраця – це справжній «Міст Дружби», який назавжди обʼєднав серця мешканців Снігурівщини та Конотопа! Впевнений, що у вас попереду буде ще багато відновлених переправ у інших куточках нашої країни. Дякую вам!🙏

Разом до перемоги!💪🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано