A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці у другу річницю повномасштабної війни вшанували загиблих Героїв

Дата: 24.02.2024 10:47
Кількість переглядів: 77

Фото без описуСьогодні, 24 лютого – друга річниця повномасштабного вторгнення, яке росія розпочала проти України. За два роки повномасштабного вторгнення Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості та єдності перед жорстоким ворогом. Саме завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України та масового волонтерського руху ми змогли зламати всі путінські плани й зупинити наступ колись «другої армії світу».

Сьогодні, 24 лютого, керівництво громади та військовослужбовці поклали квіти до Стели борцям за волю та незалежність України і вшанували памʼять загиблих захисників хвилиною мовчання.

Ми захищаємо не лише свої землі, а й право мати національну ідентичність, мову, історію, культуру. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свої ідентичність і цінності як частину європейських.

Ще з 2014 року Україна досі бореться за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність. І ця боротьба обов’язково завершиться Перемогою.

Вистояли – переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано