A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська громада отримала пожежно-рятувальний автомобіль

Дата: 27.02.2024 17:59
Кількість переглядів: 61

Фото без опису🚒Сьогодні Снігурівська громада отримала пожежно-рятувальний автомобіль Scania разом з обладнанням та пожежним причепом Strada Universal. Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Іван Кухта на своєму телеграм каналі.

Даний спецтранспорт разом з обладнанням були придбані за сприяння Шведського благодійного фонду «Skicka vidare till Ukraina» та благодійного фонду «Nest Foundation».

Пожежно-рятувальний автомобіль разом з відповідним обладнанням стане незамінним транспортним засобом для бригади пожежної охорони майбутнього Центру безпеки, який невдовзі має з’явитися у нашій громаді.

Завдяки покращенню матеріально-технічної бази, бригади пожежної охорони зможуть оперативно реагувати на надзвичайні ситуації на території громади та рятувати людське життя і майно.

"Дякуємо представникам благодійного фонду «Skicka vidare till Ukraina», народу Швеції та благодійному фонду «Nest Foundation» за щиру допомогу та вагомий внесок в сприяння безпеці критичної інфраструктури Снігурівської міської територіальної громади! Разом до перемоги!", - зазначив Іван Кухта.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано