A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Ріки незмінно течуть додому

Дата: 04.03.2024 13:02
Кількість переглядів: 1667

Фото без описуПід таким гаслом з 16 до 24 березня відбудеться Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», до якої запрошує приєднатися всіх бажаючих наших користувачів та жителів громади команда Українського інституту книги.

Тиждень поезії в Україні відбудеться вперше, і стане гарною можливістю відзначити роль поетів і поетичного слова в культурі.

Тема Тижня поезії – «дім». Гаслом події став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». У візуальній частині запрошення фрагмент однієї з картин циклу «Сни про дім» воїна, поета й художника Валерія Пузіка.

Акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок, цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон, людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому – всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі.

Детальна інформація про те як приєднатися до Акції у Публічній бібліотеці. Щиро сподіваємося на підтримку і участь у Акції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано