СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Громада попрощалася із загиблим захисником

Дата: 07.03.2024 17:20
Кількість переглядів: 114

Фото без описуБезжальна війна продовжує забирати життя українців… Вона кривавими російськими руками руйнує родини, руйнує долі, руйнує плани та надії, руйнує цілий всесвіт людини…

Вчора, в селі Новокандакове провели в останню путь загиблого Героя - Комісарова Євгенія Олександровича, який загинув 01 березня 2024 року на Луганському напрямку.

Євгеній Комісаров народився та виріс в селі Новокадакове в багатодітній сім'ї. Навчався у Нововасилівській середній школі. Після закінчення 9-го класу, вступив в Херсонське професійно-технічне училище, де здобув диплом повара-кондитера. З 2016 року проживав в м.Кременчуг, працював барменом.

На початку повномасштабного вторгнення росіян у березні 2022 року Євгеній пішов в тероборону міста Кременчуг, з квітня служив у Нацгвардії (бригада спеціального призначення АЗОВ).

У Героя залишилась дружина, маленький син, батьки, семеро братів та сестер. Євгеній назавжди залишиться у памʼяті односельців чуйним, відповідальним, доброзичливим та патріотом своєї Батьківщини...

Ми маємо завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя.

Вічна памʼять і слава загиблому Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано