СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

28 лютого - Річниця подання заявки України на членство в ЄС

Дата: 28.02.2024 16:27
Кількість переглядів: 27

Фото без описуУ цей день два роки тому, у найтемніший час своєї новітньої історії, Україна подала заявку на членство в ЄС. Це стало важливим кроком перед загрозою існування країни, адже ми мали вберегти євроінтеграційні здобутки і твердо заявити – Україна є європейською країною.

Того ж року в червні лідери 27 країн-членів ЄС ухвалили рішення про надання нашій державі статусу кандидата на членство в ЄС. А вже наприкінці 2023 року ми отримали рішення з боку ЄС щодо відкриття перемовин про членство. Всі ці рішення мали міцне підґрунтя, адже Україна, попри труднощі триваючої повномасштабної війни, в динамічному темпі працювала над необхідними змінами, які наближають нас до ЄС. Ми обʼєдналися на шляху до омріяного майбутнього – у складі Європейського Союзу.

І сьогодні Україна продовжує боротись за цінності та засади, на яких побудований Євросоюз, продовжує всеохопну трансформацію держави та впевнено рухається до членства в ЄС. Зі свого боку Європейський Союз визнає, що Україна належить до європейської родини, та підтримуватиме нашу країну стільки, скільки це буде необхідно.

🇺🇦🇪🇺


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано