A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До уваги сільгоспвиробників!

Дата: 04.04.2024 10:20
Кількість переглядів: 68

Снігурівська міська рада повідомляє, що Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини надасть дизельні генератори потужністю до 550 кВА виробникам сільськогосподарської продукції, які відіграють важливу роль у переробці та виготовлені основних продуктів харчування. В межах програми кожен відібраний агровиробник отримає дизель-генератор для забезпечення безперебійної роботи підприємства у разі відключення електроенергії чи інших енергетичних криз.

Фото без опису

Програма реалізується у дев’яти областях України, а саме: в Сумській, Чернігівській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях, щоб підвищити самоокупність та стійкість національних виробників.

Для участі у програмі, виробники та переробники харчових продуктів повинні подати заявку до 07 квітня 2024 року через форму Kobo за посиланням: https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/hOYIWd7R.

Заявки приймаються від підприємств харчової промисловості за напрямами: тваринництво; агропереробка; виробництво основних продуктів харчування (хліб, молоко, м'ясо, риба); холодильне зберігання овочів (у т.ч. картоплі), фруктів, ягід, горіхів та надання основних послуг для харчових ланцюгів доданої вартості – дослідження.

Кінцевий термін подання заявки на реєстрацію – 07 квітня 2024 року.

Після обробки та аналізу всіх отриманих заявок, учасники програми отримають підтвердження або відхилення своїх заявок. Відібрані виробники сільськогосподарської продукції будуть повідомлені про час і місце отримання допомоги, де вони зможуть забрати генератор.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано