A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

З надією на захист та підтримку: на Снігурівщині з’явився Притулок для осіб, які постраждали від насильства.

Дата: 15.04.2024 20:30
Кількість переглядів: 57

Фото без описуСьогодні, 15 квітня, у місті Снігурівка відбулося відкриття Притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

На відкритті були присутні заступник начальника Миколаївської ОВА Олександр Трайтлі, директорка департаменту соцзахисту ОВА Оксана Єльчієва, координатор з питань кризового реагування Фонду ООН у галузі народонаселення UNFPA Ukraine Даніел Мадані, польова координаторка з питань протидії ГЗН Фонду ООН у галузі народонаселення UNFPA Ukraine Тетяна Кутас, директор обласного центру соціальних служб Янковська Світлана, представники ГО «Віра, Надія, Любов», а також працівники правоохоронних органів та мобільної бригади.

Подібні притулки відіграють критичну роль у суспільстві. Це безпечне середовище для тих, хто вимушений втекти від домашнього насильства. Часто це єдиний шлях для постраждалих знайти захист та підтримку, оскільки нерідко вони опиняються у ситуації, коли не можуть розраховувати на допомогу зі сторони своїх близьких чи знайомих.

☝️Також досить важливим моментом є те, що у даному притулку постраждалі зможуть не лише знайти тимчасовий прихисток та сховатися від кривдника, а й отримати відповідну психологічну та правову допомогу.

Міською радою було докладено чимало зусиль для облаштування будівлі даного притулку. Тепер це затишне приміщення, яке повністю облаштоване меблями та відповідною побутовою технікою для безпечного та комфортного перебування постраждалих осіб. В приміщенні є кухонний блок, санвузол, дитяча зона з іграшками та спальними кімнатами.

🤝Я дякую керівництву області, представникам Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та обласним соціальним службам за сприяння у створенні даного притулку в нашій громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано