СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

🏘️ Відновлення нашої громади - найголовніший пріоритет сьогодення

Дата: 20.04.2024 20:05
Кількість переглядів: 51

Фото без описуСьогодні, 20 квітня, до Снігурівщини з робочим візитом завітали засновник та голова правління нідерландського благодійного фонду «LifeLine Ukraine» Йерун Кеттінг разом з членом правління фонду Ваутером Холландером та координаторкою UNIСEF піднаціонального кластера з водопостачання, санітарії та гігієни Міріам Клінкенберг.

💡В ході зустрічі було обговорено широкий спектр проєктних ідей, запропонованих нами задля поліпшення якості життя жителів Снігурівщини та відновлення інфраструктури. Однією з ключових тем було питання відновлення та модернізації систем водопостачання у наших населених пунктах, що є важливим аспектом забезпечення комфортних умов проживання для мешканців громади.

☀️🚰Також ознайомили наших гостей з проєктами, які вже були реалізовані в нашій громаді. Зокрема, оглянули один з блоків резервного живлення свердловини водопостачання на сонячній електростанції на території Афанасіївського старостинського округу. Це один із успішних прикладів впровадження енергоефективних рішень задля збільшення стійкості у разі надзвичайних ситуацій.

☝️Невпинно продовжуємо роботу з іноземними партнерами, щоб забезпечити необхідну допомогу та реалізувати спільні проєкти з відновлення та розвитку нашої громади.

🤝 Висловлюю щиру подяку нашим добрим друзям з Нідерландів за безцінну допомогу нашій громаді та плідну співпрацю! 🇳🇱🇺🇦👍

Працюємо далі!💪



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано