A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Продовжуємо співпрацю з міжнародними партнерами у плані пошуку можливостей для реалізації спільних проектів з відновлення громади.

Дата: 25.04.2024 15:10
Кількість переглядів: 40

Фото без описуУчора, 24 квітня, відбулася робоча зустріч із представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН та представником благодійного фонду «Щедрик» Олександром Мосіним. В ході зустрічі було обговорено низку проблемних питань, а також основні аспекти можливої реалізації в майбутньому ряду проєктів з відновлення та підтримки розвитку Снігурівської громади.

👉Основними темами обговорення були:

🔸Відновлення роботи важливих підприємств громади🏗.

🔸Навчання фахівців відповідного профілю, таких як: трактористів, працівників з обслуговування зрошувальних систем та інших спеціалістів, які необхідні для подальшого розвитку громади👨‍🎓.

🔸Можливість залучення фінансування на придбання необхідного обладнання для навчання фахівців🛠.

🔸Реалізація спільних проєктів, спрямованих на створення робочих місць у різних секторах економіки громади📈.

🔸Розмінування земель Снігурівщини💣.

Під час візиту наші гості також оглянули модульну котельню біля одного з навчальних закладів міста та кілька місцевих підприємств.

☝️Маю надію, що спільними зусиллями разом з нашими міжнародними партнерами зможемо втілити в життя проєкти, які допоможуть створити нові робочі місця та допомогти нашим людям знайти роботу безпосередньо в нашій територіальні громаді. Наша мета - зупинити відтік людей та надати їм можливість працювати на Снігурівщині.

🤝Ми вдячні нашим партнерам за підтримку та співпрацю і готові до подальшої роботи над реалізацією спільних проектів та ініціатив.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано