A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» проводить опитування серед мешканців регіону з метою визначення їх основних потреб та напряму подальшої гуманітарної діяльності.

Дата: 26.04.2024 11:02
Кількість переглядів: 40

Фото без описуЗапитання не стосуватимуться вашої особистої інформації, а всі надані відповіді будуть зберігатися в суворій конфіденційності та буде використана виключно для аналізу потреб. Результати цього опитування не дозволять ідентифікувати вашу особу за вашим іменем або адресою.

Участь в опитуванні є абсолютно добровільною, однак — це не є реєстрацією для отримання допомоги. Ваш досвід може бути дуже корисним для покращення та надання необхідної допомоги.

Опитування займе 10–20 хвилин. Якщо бажаєте заповнити анкету, будь ласка, перейдіть за посиланням https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/H7wLvPoS

Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» координує гуманітарну допомогу, захищає права внутрішньо переміщених осіб та ветеранів в усіх областях України (окрім тимчасово окупованих територій).

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України 24 лютого 2022 року, Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» зосередив свою роботу на проєктах гуманітарної допомоги у тих містах, які найбільше постраждали від війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано