СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

УДКСУ інформує

Дата: 16.07.2024 08:42
Кількість переглядів: 51

Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області (далі – Управління) з метою дотримання вимог чинного законодавства при використанні коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам повідомляє.

З червня місяця поточного року розпочато перерахування субвенції з ДБ до МБ на облаштування безпечних умов у закладах, що надають загальну середню освіту (Порядок та умови надання зазначеної субвенції затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 № 419 та Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04 червня 2024 року № 496-р «Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах, що надають загальну середню освіту, у 2024 році»).

       Передумовою використання коштів по субвенції є попереднє спрямування коштів місцевих бюджетів за цільовим призначенням в частині співфінансування. Тобто Казначейство здійснює фінансування за коштами субвенції на рахунок розпорядника, а вже оплата платіжних інструкцій за рахунок коштів субвенції з державного бюджету може проводитись Казначейством ЛИШЕ після оплати відповідних платіжних інструкцій за рахунок коштів співфінансування.

       Таким чином Вам необхідно встановити контроль та забезпечити першочерговість оплати платіжних інструкцій за рахунок коштів співфінансування з місцевого бюджету і тільки після цього надавати платіжні інструкції за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано