A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці встановили третю зупинку-парасольку

Дата: 26.06.2020 14:26
Кількість переглядів: 984

Напередодні Дня Конституції та Дня молоді в м. Снігурівка біля стадіону "Колос" та неподалік будівлі ресторану "Інгулець" з’явилася третя зупинка-парасолька. Схожі зупинки були встановлені в місті по вул. Центральна у березні та по вул. Суворова у травні 2020 року.

"Арт-об'єкти дуже сподобались не лише снігурівчанам, а й гостям нашого міста. Зупинки-парасольки відразу привернули увагу мешканців нашої територіальної громади та отримали безліч схвальних відгуків через свій незвичайний вигляд. Користувачі соцмереж наввипередки публікували у своїх стрічках Facebook та Instagram яскраві світлини. Нам було насправді дуже приємно це бачити, люди оцінили наші старання. Кожен охочий зможе зробити яскраве "селфі" під парасолькою під час очікування громадського транспорту. Місця всім вистачить, адже таких зупинок в місті вже три!", - відзначили в міській раді.

Цікаво, що поява зупинок-парасольок у нашому місті не залишилася без уваги з боку різноманітніх інтернет ресурсів Миколаївщини. Про оригінальні зупинки згадали деякі сайти, зокрема: "Никлайф", "Новости N""Николаев24", "Николаевские новости", "Маю право""Свідок.info" та інші.

Снігурівська міська рада закликає мешканців та гостей міста бережно ставитися до комунального майна територіальної громади, адже все, що робиться в нашій ОТГ, в першу чергу, робиться для людей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано