СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Європейська інтеграція

Ольга Стефанішина обговорила з делегацією Комітету ЄС з питань політики та безпеки підтримку України на шляху до членства в ЄС

30 березня відбулася зустріч Віцепремʼєр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної з делегацією на чолі з Головою Комітету ЄС з питань політики та безпеки Дельфіною Пронк. Участь у зустрічі взяли посли всіх 27-ми країн-членів ЄС та Посол ЄС в Україні.

16:57 31.03.2023

Представлений Звіт щодо виконання Угоди про асоціацію за 2022 рік

На засіданні Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина презентувала Звіт щодо виконання Угоди про асоціацію за 2022 рік. 

18:11 07.03.2023

Ольга Стефанішина: Україна виконала 72% зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію з ЄС

Україна виконала вже понад 70% зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію з Європейським Союзом. Про це заявила Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина під час 24-го Саміту Україна-ЄС, який відбувся у Києві 3 лютого. 

11:13 04.02.2023

Снігурівська громада доєдналась до «Програми ЕС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України».

Снігурівщина стала однією з 71 партнерських громад в Україні в рамках Проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), та впроваджується Німецькою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Конкретною метою Проекту є покращення надання якісних адміністративних, медичних та соціальних послуг у Миколаївській, а також Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Сумській областях та у підконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областей.

17:34 16.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано