СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Європейська інтеграція

Європейська та євроатлантична інтеграція – початок переговорів про вступ в ЄС, шлях до Саміту НАТО у Вашингтоні

Такою була тема розмови Віцепрем’єрки Ольги Стефанішиної з керівниками іноземних дипломатичних установ України, яка відбулася в Закарпатській області.

09:02 04.08.2023

Визначено чіткі подальші кроки на шляху до ЄС і НАТО

Під головуванням Президента Володимира Зеленського 24-25 липня відбулися координаційні наради за участі урядовців та парламентарів щодо інтеграції України до ЄС і НАТО. Віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина доповіла про прогрес та порядок денний на обох напрямках.

15:04 26.07.2023

Рік тому, 23 червня 2022 року, 27 лідерів країн-членів ЄС офіційно визнали Україну частиною європейської родини – ми отримали статус країни-кандидата на членство в ЄС.

Рік тому, 23 червня 2022 року, 27 лідерів країн-членів ЄС офіційно визнали Україну частиною європейської родини – ми отримали статус країни-кандидата на членство в ЄС.

17:09 23.06.2023

Проміжна оцінка Єврокомісії дозволяє структурувати зусилля України у наступні кілька місяців для фіналізації виконання рекомендацій – Ольга Стефанішина

«Європейська Комісія озвучила проміжну оцінку наших зусиль з імплементації політичних реформ. Ми багато зробили, і це відзначили. Ми точно продемонстрували – Україна рухається до відкриття перемовин про членство в ЄС», – підкреслила Віцепрем’єрка у блозі для NV.

09:58 23.06.2023

Наша мета – неподільна, перемога на полі бою та успішний процес європейської інтеграції – членство в ЄС

Про це наголосила Віцепрем'єрка Ольга Стефанішина під час тематичної панелі «Шлях України до Брюсселя» в межах першого дня Міжнародного безпекового форуму GLOBSEC у Братиславі, Словаччина.

17:04 30.05.2023

Україна і ЄС започатковують консультаційну групу для моніторингу проблемних питань, пов’язаних з експортом української агропродукції

Про відповідні наміри заявив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з Президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, яка 9 травня прибула у Київ.

20:00 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано